Czy w Kole jest jakiś endokrynolog?
Czy przyjmuje na NFZ?
Kogo polecacie?
Anonymous pisze:Czy w Kole jest jakiś endokrynolog?
Czy przyjmuje na NFZ?
Kogo polecacie?
Gość pisze:Tak jest, Dr. Szymaniak. Przyjmuje w tej przychodni koło ryneczku na NFZ ale tylko w czwartki i wtorki. Ja tez do niej chodze.
Anonymous pisze:Gość pisze:Tak jest, Dr. Szymaniak. Przyjmuje w tej przychodni koło ryneczku na NFZ ale tylko w czwartki i wtorki. Ja tez do niej chodze.
Anonymous pisze:Gość pisze:Tak jest, Dr. Szymaniak. Przyjmuje w tej przychodni koło ryneczku na NFZ ale tylko w czwartki i wtorki. Ja tez do niej chodze.
trzeba sie wcześniej umówić?
czy można iść w czwartek i będzie się przyjętym?
czy są kolejki ? jeśli tak, to jak długo się czaka na wizytę?
chcę się leczyć z NFZ ...z ciekawości chciałabym wiedzieć ile wynosi wizyta prywatna?
pytam, bo podobno mam tarczycę chorą { mam wole na szyii} a nigdy nie byłam u endokrynolog.
Za wskazówki i informację będę wdzięczna.
Gość pisze:Gość pisze:NR DO PANI DOKTOR 601-580-753, JA DZWONIE Z TYGODNIOWYM WYPRZEDZENIEM I UMAWIAM SIE NA GODZINE. RADZE TEŻ TAK UCZYNIĆ
czy ten numer jest od wizyt na NFZ?
Gość pisze:Gość pisze:Gość pisze:NR DO PANI DOKTOR 601-580-753, JA DZWONIE Z TYGODNIOWYM WYPRZEDZENIEM I UMAWIAM SIE NA GODZINE. RADZE TEŻ TAK UCZYNIĆ
czy ten numer jest od wizyt na NFZ?
Dzwoniłam i dowiedziałam się że p.dr. nie podpisała umowy z NFZ i przyjmuje tylko prywatnie. Z tego wynika,że leczyć mogą się tylko Ci co mają kasę, pozostali pacjenci mogą cierpieć a w ostateczności umierać.
Mamy super profilaktykę w służbie zdrowia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 8 gości